Rüyada uzun saçlı kadın görmek

Rüyada uzun saçlı kadın görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada uzun saçlı kadın gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek yüzünde güller açacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçlı kadın görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına inanılır.

Rüyada uzun kadın saçı görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments