Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek

Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, ünleneceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçlı bir kadın gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı uzun kadın görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı uzun saçlı kadın görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada uzun kadın saçı görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments