Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işarettir.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, atılan adımların zarar vereceğine inanılır.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada uzun siyah saç görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işaret eder.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek batıl amele, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments