Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, umutlarının tazeleneceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada çok uzun saçlı kadın gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı uzun kadın görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kadın saçı görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı uzun saçlı kadın görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine inanılır.

Rüyada uzun saçlı kadın görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülsum ünal

Ruyamda bir kadinin sacinin cok uzun olduğunu ve küvetin icindeki temiz bir suyun icine katiğini gördum yorumlarmisiniz