Rüyada uzun saçı kesmek

Rüyada uzun saçı kesmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, keyfinin olmayacağına, onun her zaman başında olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada uzun saçı kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, yaşadığınız yeri, sosyal yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek iyileşeceğine, toparlanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada uzun saç kesmek eline güzel fırsatların geçeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçını kesmek makamını garantileyeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada uzun saçı kesmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kıl kesmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnak kesmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments