Rüyada uzun kıl kesmek

Rüyada uzun kıl kesmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kıl kesmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada uzun kıl kesmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saç kesmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işarettir.

Rüyada uzun tırnak kesmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçını kesmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada uzun saçı kesmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalet eder.

Rüyada burunda uzun kıl görmek söz sahibi olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments