Rüyada uzun saç takmak

Rüyada uzun saç takmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine işaret eder.

Rüyada uzun saç takmak gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada uzun saç takmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, borçlanacağına işarettir.

Rüyada uzun peruk takmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada uzun kolye takmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada uzun duvak takmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada uzun saç taradığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada uzun saçı olduğunu görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, en pahalı evlerde oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçlı at görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments