Rüyada uzun ceket giydiğini görmek

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, parasının ve canın güvende olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başarılarının katlanacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun ceket giymek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada siyah uzun ceket görmek ekmeğinin artacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Rüyada uzun ceket görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ceketini giymek kâbus gibi günlerin geleceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kot ceket giymek kurulu bir düzenin sağlanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments