Rüyada ünlü birinin ceketini giymek

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işinde de hep başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri ceket giymek neşe içinde olacağına, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak ceket giymek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk ceket giymek ticarette yol katedeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Rüyada bordo ceket giymek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ceket giymek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına inanılır.

Rüyada eşinin ceketini giymek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments