Rüyada birinin ceketini giymek

Rüyada birinin ceketini giymek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, yenisinin başlayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, beklenen mirasın alınacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kürk ceket giymek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine delalettir.

Rüyada ceket pantolon giymek hedeflere ulaşamayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters ceket giymek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, aile hayatında sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada mor renk ceket giymek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak ceket giymek büyük bir başarıya ulaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada beyaz bir ceket giymek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments