Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, duygularının karşılık göreceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bilakis malının çoğalacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Tecrübe yeteneklerinizi daha iyi şeyler için kullanmanızı sağlayabilir.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işarettir.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments