Rüyada yüzüne yağmur yağmak

Rüyada yüzüne yağmur yağmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, engellerden kurtulacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yetki sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına yorulur.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet eder.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine yorulur.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments