Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek

Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek sıkıntılardan kurtulmaya, kime gideceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, lüksüne de lüks katacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Rüyada eve yağmur yağmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada yazın yağmur yağdığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek adımlarını daha sağlam atacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek doğru bir karar verileceğine, iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments