Rüyada üzerine ateş edilmek

Rüyada üzerine ateş edilmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada üzerine ateş edilmek gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Rüyada birinin size ateş ettiğini görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ateş edilmesini görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş edilmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulur.

Rüyada kendine ateş edildiğini görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaş uçağının ateş ettiğini görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın ateş ettiğini görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ateş ettiğini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments