Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmamanız durumunda, yanlış seçimler yapabilir veya belli olaylardan sıkıntı duyabilirsiniz.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla ateş etmek sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada tabancayla havaya ateş etmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalettir.

Rüyada tabancayla birine ateş etmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca ateş etmek iftiraya maruz kalınacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının ateş ettiğini görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, makbul olan şeylere inanılır.

Rüyada kendine ateş edildiğini görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments