Rüyada üzerinde silah taşımak

Rüyada üzerinde silah taşımak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine inanılır.

Rüyada üzerinde silah taşımak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Rüyada elinde silah taşımak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, huzurlu hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada belde silah taşımak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, imkânlarının azalacağına delalettir.

Rüyada üzerinde silah taşımak böylece aynı hataları yapmayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünde silah taşımak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada güğümle su taşımak yaşamına yeni bir yön vereceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada babasını taşımak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bebeği sırtında taşımak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, mirasa yorulur.

Rüyada paket taşımak arkasından iyi anılan kişi olacağına, herkesin şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments