Rüyada üstünde silah taşımak

Rüyada üstünde silah taşımak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yüzünde güller açacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde silah taşımak gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada üstünde silah taşımak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada belde silah taşımak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada üzerinde silah taşımak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada elinde silah taşımak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık taşımak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada toprak taşımak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yiyecek taşımak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabı taşımak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments