Rüyada paket taşımak

Rüyada paket taşımak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada paket taşımak gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada paket taşımak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sigara paketi taşımak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kötü günlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pakette şeker görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara paketi görmek çok rahat bir hayat süreceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara paketi satın almak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada paket sabun görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sigara paketini atmak hedeflerine ulaşacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine inanılır.

Rüyada süt paketi görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments