Rüyada bacağında siğil görmek

Rüyada bacağında siğil görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yol alacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bacağında siğil gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada bacakta siğil görmek yurtdışına gidileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada bacağında siğil görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, güzel günler için çalışılacağına işaret eder.

Rüyada kolunda siğil görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde siğil görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Rüyada vücutta siğil görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet eder.

Rüyada kolda siğil görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalet eder.

Rüyada elde siğil görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments