Rüyada yüzde siğil görmek

Rüyada yüzde siğil görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, başarıların artacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde siğil gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada yüzde siğil görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada ayakta siğil görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada bacakta siğil görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, dinden çıkacağına delalettir.

Rüyada vücutta siğil görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerde siğil görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük siğil görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kafada siğil görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada parmağında siğil görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments