Rüyada vücutta siğil görmek

Rüyada vücutta siğil görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada vücutta siğil gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada vücudunda siğil görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta siğil görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada siğil görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Rüyada siğil görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ayakta siğil görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinde siğil görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında siğil görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments