Rüyada elinde siğil çıktığını görmek

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde siğil çıktığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu bir gelişme kaydedeceksiniz.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde siğil görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerinde siğil görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalettir.

Rüyada ellerde siğil görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük siğil görmek fakirleşeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada vücutta siğil görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada kolda siğil görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments