Rüyada bacakta siğil görmek

Rüyada bacakta siğil görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, istediği başarıya kavuşacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Rüyada bacakta siğil gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Rüyada bacakta siğil görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada bacağında siğil görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet eder.

Rüyada elde siğil görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde siğil görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siğil görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet eder.

Rüyada kafada siğil görmek rahat nefes almaya başlayacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerinde siğil görmek mutlu bir insan olunacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada parmağında siğil görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments