Rüyada elde siğil görmek

Rüyada elde siğil görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada elde siğil gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Rüyada elde siğil görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulur.

Rüyada parmağında siğil görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda siğil görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, allah’ın inayetini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde siğil görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinde siğil görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Rüyada bacakta siğil görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde siğil görmek işinin de hep yürüyeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments