Rüyada uzakta duman görmek

Rüyada uzakta duman görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına alamet eder.

Rüyada uzakta duman gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Rüyada uzakta duman görmek her anlamda feraha kavuşacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağda duman görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına inanılır.

Rüyada dumandan boğulmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada bacadan duman çıkmak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments