Rüyada topraktan duman çıktığını görmek

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hasret giderileceğine işarettir.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada duman çıktığını görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret eder.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments