Rüyada dağda duman görmek

Rüyada dağda duman görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yol alacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada dağda duman gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Rüyada dumanlı dağ görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağda duman görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, aksine daha da zorlaştıracağına alamet eder.

Rüyada evin içini dumanlı görmek aksiliklerin baş göstereceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek yaşam refahının düşeceğine, dara düşeceğine inanılır.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ormanda duman görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments