Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, maddi güç sahibi olacağına, kötü halin son bulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Rüyada denizin üstüne kar yağdığını görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada üstüne kar yağmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek zorlukları teker teker aşacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına işarettir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments