Rüyada üst katta olmak

Rüyada üst katta olmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yeni siparişler alacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada üst katta olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada üst katta oturmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada üst kattan su aktığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine inanılır.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada en üst katta oturmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada en üst kata taşınmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada üst kat görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına işarettir.

Rüyada üst kat ev görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments