Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, sağlığının kötüye gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Rüyada ünlü devlet adamı görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına inanılır.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments