Rüyada devlet adamı başbakan görmek

Rüyada devlet adamı başbakan görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada devlet adamı başbakan gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamından tokat yemek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulur.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamı öpmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Rüyada ünlü devlet adamı görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamını misafir etmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü devlet adamı görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments