Rüyada üniversite yurdu görmek

Rüyada üniversite yurdu görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalettir.

Rüyada üniversite yurdu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada üniversite yurdu görmek kişinin fena halde yanılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek böylece hayatından memnun olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada öğrenci yurdu görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurdu görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kimsesizler yurdu görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada devlet yurdu görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Rüyada erkek yurdu görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments