Rüyada devlet yurdu görmek

Rüyada devlet yurdu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, musibetlerin yaşanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet yurdu gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada devlet yurdu görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada yaşlılar yurdu görmek kişinin fena halde yanılacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada öğrenci yurdu görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek yurdu görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada yurdu görmek iyi bir patron olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul yurdu görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite yurdu görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments