Rüyada yurdu görmek

Rüyada yurdu görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, hastalıklarının biteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha bir sevileceğine, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurdu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Rüyada yaşlılar yurdu görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkek yurdu görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işarettir.

Rüyada kimsesizler yurdu görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına tabir olunur.

Rüyada öğrenci yurdu görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversite yurdu görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada yurdu görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments