Rüyada bal tartmak

Rüyada bal tartmak şansının bahtının açılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal tartmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Rüyada bal tartmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret eder.

Rüyada yün tartmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kilosunu tartmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, uzun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm tartmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yüklü siparişler alacağına delalettir.

Rüyada pirinç tartmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada ekmek tartmak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada patates tartmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze tartmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments