Rüyada sebze tartmak

Rüyada sebze tartmak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, daha çok dünya malı edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze tartmak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Rüyada sebze tartmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada şeker tartmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada toz şeker tartmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kilo tartmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada un tartmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şey tartmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz tartmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek tartmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments