Rüyada zeytin tartmak

Rüyada zeytin tartmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin tartmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Rüyada zeytin tartmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına inanılır.

Rüyada un tartmak kendisine gelemeyeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işaret eder.

Rüyada ekmek tartmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün tartmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada odun tartmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates tartmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kendini tartmak dinde tartışmaya, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada muz tartmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments