Rüyada kilosunu tartmak

Rüyada kilosunu tartmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kilosunu tartmak gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada kilo tartmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işaret eder.

Rüyada kilosunu tartmak umutsuz olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada odun tartmak kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek tartmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin tartmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, hasadının tarlasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç tartmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini tartmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada et tartmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments