Rüyada pirinç tartmak

Rüyada pirinç tartmak hayırlı kararlar verileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada pirinç tartmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada pirinç tartmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, mali gücünü yitireceğine işaret eder.

Rüyada bal tartmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada toz şeker tartmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada ekmek tartmak dertlerin son bulacağına, takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada odun tartmak kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muz tartmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın tartmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, gamsız bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada un tartmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments