Rüyada uçan tavus kuşu görmek

Rüyada uçan tavus kuşu görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçan tavus kuşu gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evde tavus kuşu görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalettir.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek başarılı adımlar atılacağına, çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek bereketin geleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments