Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde tavus kuşu görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, ona yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, isyan edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments