Rüyada evde tavus kuşu görmek

Rüyada evde tavus kuşu görmek yıpranacağına, strese gireceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, insanların saygısının kazanılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada evde tavus kuşu gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Rüyada evde tavus kuşu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine yorulur.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulur.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek hatalı yollara sapılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret eder.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments