Rüyada uçan kelebek görmek

Rüyada uçan kelebek görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kredi çekileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kelebek gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet eder.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına inanılır.

Rüyada uçuşan kelebek görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalettir.

Rüyada uçan kelebekler görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek anne baba duası alınacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalet eder.

Rüyada uçan kelebek görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Rüyada kelebek uçurmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments