Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek işlerin yeni kapılar açacağına, işinde terfi edeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına yorulur.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada uçmayan kelebek görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, işinde de hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek uçurmak umutlarının biteceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada uçan kelebek görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bunun farkına varacağına rivayet eder.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, mutluluğunu çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada uçuşan kelebek görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments