Rüyada ejderhadan kaçmak

Rüyada ejderhadan kaçmak hastalıklarından kurtulacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işaret eder.

Rüyada ejderhadan kaçmak gördüyseniz:

  • Hayattan keyif almanızı sağlayacak görüşmeler, ziyaretler, seyahatler veya kendinizi nasıl şımartıyorsanız, o türde her şey hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada ejderhadan kaçmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada yılan ejderha görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada denizde ejderha görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ejderha görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada ejderha yumurtası görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, huzurunun eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç başlı ejderha görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kanatlı ejderha görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
behcet

selam; ben çok korkutucu bir rüya gördüm bir ata binmiştim derede ilerliyordum bana doğru bir genç kadin geliyordu orda bir ejderha çikiyordu kadin a doğru ben kadina sesleyordum kadin kaçiyordu ejderha onu kovaliyordu

Zuhal

Ruyamda ormandan ejderhanin geldi gibi görüp kaçmaya çalışmak