Rüyada bacaklari tüylü görmek

Rüyada bacaklari tüylü görmek kudreti ve cesareti bulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklari tüylü gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada bacaklari tüylü görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarini tüylü görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada bacaklarda tüy görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bacak tüyü almak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bacaktan tüy almak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini görmek rızkın çoğalacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bacak tüyü görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments