Rüyada yüzdeki tüyleri almak

Rüyada yüzdeki tüyleri almak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzdeki tüyleri almak gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Rüyada yüzde tüy görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada yüzdeki tüyleri almak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada yüzden tüy koparmak işe giren herkesin kalkınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yüzde kızarıklık görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada yüzde kan görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada yüzde çamur görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments