Rüyada tüysüz görmek

Rüyada tüysüz görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada tüylü halı görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada karga tüyü görmek bir anda atılıma geçeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tüylü hayvan görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tüylü yılan görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, yeni bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek tüyü görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzden tüy koparmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüyleri kesmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kolları tüylü görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments