Rüyada vücut tüyü görmek

Rüyada vücut tüyü görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada vücut tüyü gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Rüyada vücudunun tüylendiğini görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunu tüylü görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada vücudun tüylenmesini görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda tüy görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada vücuttan tüy koparmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta tüy görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, canını ve malını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda tüy koparmak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudun tüylendiğini görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments