Rüyada tavuk tüylerini yolmak

Rüyada tavuk tüylerini yolmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yeni bir eve taşınacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Rüyada tavuk tüyü yolmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çok yükseleceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Rüyada kaz tüyü yolmak çok daha iyi günler göreceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hayvan tüyü yolmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada kendi tüyünü yolmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz tüyü yolmak saygın ve ünlü biri olacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments